BROKER GRESIE SI FAIANTA ITALIA

Un concept modern de licitatii gresie si faianta la preturi de producator. Reduceri de 50 % pentru toti partenerii nostri.

Broker Tiles

NOU IN SIGHISOARA !

MAGAZIN GRESIE SI FAIANTA ITALIA – PRETURI PROMOTIONALE PENTRU URMATOARELE PRODUSE !

VA ASTEPTAM CU DRAG IN SIGHISOARA !

MAGAZIN GRESIE SI FAIANTA ITALIA – PRETURI PROMOTIONALE PENTRU PRODUSELE DIN OFERTA !

Magazin Gresie Sighisoara
Magazin Gresie Sighisoara
Magazin Gresie Sighisoara
Magazin Gresie Sighisoara
Magazin Gresie Sighisoara
Magazin Gresie Sighisoara
Magazin Gresie Sighisoara
Magazin Gresie Sighisoara

Liciteaza Gresie si Faianta la preturile cu care depozitele din Romania cumpara !

Va oferim sansa de a fi cu un pas in fata concurentei participand la sistemul nostru de licitatie cu produse din gresie si faianta direct de la producatorii din Italia !

Avada Admin

1. Poti alege sa fi partenerul nostru.

Logheaza-te in sistemul de licitatie si astfel poti deveni partenerul nostru! Produsele din gresie si faianta sunt expuse doar pentru partenerii nostri.

Avada Admin

2. Poti alege din multimea de oferte.

Vizioneaza ofertele cu gresie si faianta postate in sistemul de licitatie! Fiind partenerul nostru poti accesa zilnic toate produsele oferite spre vanzare.

Avada Admin

3. Poti alege pretul cel mai potrivit.

Ofera clientilor produse de calitate la cele mai mici preturi! Alege preturile potrivite afacerilor tale si astfel vei satisface in totalitate nevoile clientilor.

Avada Admin

4. Poti alege direct de la producator.

Cumpara direct de la marii producatori de gresie si faianta din Italia! Acum ai posibilitatea de a licita produsele de buna calitate direct de la producatori.

Avada Admin

5. Poti alege sistemul optim de plata.

Plateste in siguranta folosind modalitatile de plata implementate pentru partenerii nostri! Tranzactii sigure si rapide in sistemul nostru de parteneriat.

Avada Admin

6. Poti alege locatia de livrare dorita.

Alege destinatia de primire a produselor licitate! Partenerii nostri asigura transportul produselor licitate in conditii optime si la destinatia dorita!

LICITEAZA CU INCREDERE GRESIE SI FAIANTA LA PRETURI DE PRODUCATOR

Liciteaza Acum !

Suntem convinsi ca ai gasit gresia si faianta la pretul potrivit afacerii tale !

In caz contrar, participa la urmatoarele licitatii, liciteaza cu incredere si cu siguranta vei fi primul care va obtine produsele dorite in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret.

Avem incredere in parteneri, iar partenerii au incredere in noi.

Ne dedicam experienta, seriozitatea si pasiunea tuturor partenerilor nostri. Fiecare afacere va avea succes doar atunci cand este conceputa pentru a avea succes!

“Echipa Brokertiles multumeste tuturor partenerilor si colaboratorilor din domeniul gresie si faianta”

„Multumim pe aceasta cale tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui minunat proiect unic in Romania! Multumim tuturor producatorilor de gresie si faianta din Italia pentru increderea acordata!” – Brokertiles

Multumesc pentru promtitudinea raspunsurilor la intrebarile legate de mijloacele de transport si conditiile de expediere. Sincer nu am crezut ca se poate realiza cu atata usurinta ! Bafta in continuare !
Robert Adam, Constructii Arad
O solutie tare bine pusa la punct de a cumpara produsele direct de la producatorul din Italia. Am avut oarece suspiciuni dar m-am convins ca totul e ok doar atunci cand am descarcat gresia direct la clientul nostru. Super tare !
Marian-Oradea, Amenajari

Ne mandrim cu peste 300 de accesari zilnice, iar numarul lor creste!

Liciteaza si tu !